Minőségpolitika

 

Célunk, hogy az ePaper Kft. speciális papírok üzleti felhasználóinak szakszerű és professzionális szolgáltatást nyújtson. Ezt a célt hivatott szolgálni az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk is, amelyet a külső és belső követelmények változásaival összhangban folyamatosan fejlesztünk.

Ügyfeleink hűségének kulcsa az ePaper által képviselt szakértelem, termék- és piacismeret, ami megoldásorientált együttműködéssel, rugalmas hozzáállással párosul. Ennek érdekében:

§  Az általunk értékesített termékek beszállítóit gondosan választjuk meg. Olyan szállítók termékeit forgalmazzuk, amelyek a nemzetközi szakmai standardoknak igazoltan megfelelő termékek előállítására képesek.

§  Ugyanakkor fenntartjuk függetlenségünket, hogy ügyfeleinknek mindig az igényeikhez leginkább igazodó terméket kínálhassuk.

§  Különös gondot fordítunk a vevői igények megismerésére, és ismereteinket, gyártói kapcsolatrendszerünket az adott igényekhez alakítva használjuk fel.

Az ePaper küldetésének érzi a környezettudatosság előmozdítását is, így törekszik a műanyag csomagolóanyagok kiváltására alkalmas, rezisztens papírok elterjesztésére.

A szolgáltatásainkkal szemben támasztott követelményeknek és az érdekelt felek elvárásainak minél magasabb szintű teljesítése érdekében folyamatosan keressük a fejlesztési lehetőségeket – mind a termék- és szolgáltatás-portfolió, mind pedig az ePaper működése terén.

Ügyfeleink visszajelzéseit és elégedettségét, mint működésünk fő minőségi jellemzőjét, mérjük és elemezzük, az így kapott információkat pedig felhasználjuk stratégiai céljaink eléréséhez.

Kelt: Budapest, 2019.10.16.

 

 

Dobos Lajosné

ügyvezető